Στοιχηματικές εταιρίες

Betshop: Σάρπσμποργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ με τεράστια γκάμα αγορών

Στη Νορβηγία και την έδρα της Σάρπσμποργκ δοκιμάζεται απόψε η Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:05) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Τη μεταξύ τους αναμέτρηση προσφέρει με τεράστια γκάμα αγορών η Betshop.

Αφού κατάφερε να προσπεράσει τα εμπόδια των Βεστμάνεγιαρ, Σεν Γκάλεν και Ριέκα, η Σάρπσμποργκ προκρίθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που βρίσκει απέναντί της την πολύπειρη και ποιοτική Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο πρωτάθλημα, το συγκρότημα του Μπάκε δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπραν, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-0 την Κυριακή. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Βόρμγκοορ μόλις στο 5′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 49′ ο Σκάλεβικ.

Το Σάρπσμποργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζει στην Betshop
eeep disclaimer
Betshop
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην …σταχτοπούτα Σάρπσμποργκ. Το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς κατάφερε να πετάξει νοκ άουτ της Φερεντσβάρος, Ραντνίτσκι Νις και Πιούνικ, προτού φτάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Την Κυριακή επικράτησε (με ανατροπή) εντός έδρας με 4-1 της Χάποελ Τελ Αβίβ για το Κύπελλο Τότο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25′ με τον Αμπέντ, προτού οι γηπεδούχοι σκοράρουν τέσσερις φορές με τους Κοέν (36′, 66′ πεν., 82′) και Πίβεν (59′).

*** Ισχύει μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη της Betshop.

Διαβάστε ακόμα